Apel la Prim-ministrul Cioloș pentru investigarea CCR și protejarea urgentă a Familiei

Curtea Constituțională a România a amânat, pentru a patra oară, decizia privind cazul a doi bărbați homosexuali (un român și un american), care încearcă să răstoarne Codul Civil al României, ce nu recunoaște „căsătoriile” între persoane de același sex, aprobate în alte țări.

Cei doi aplicanți de sex masculin și-au celebrat așa-numita „căsătorie” în Belgia, una dintre puținele țări din lume (20 din 196) care permite homosexualilor „să se căsătorească”.

Precum fiecare politician și membru al oricărui sistem judiciar din Europa ar trebui să știe, definiția căsătoriei și a familiei rămâne de competența statului însuși. Cu toate acestea, din anumite motive inexplicabile (cel mai probabil, politice), Curtea Constituțională a României tocmai a adus acest caz în fața Curții Europene de Justiție.

Așadar, prin această petiție cerem următoarele două lucruri:

1) În cazul unei hotărâri europene nefavorabile, solicităm dlui. Prim-ministru, Dacian Cioloș, protejarea căsătoriei între un bărbat și o femeie, având în vedere că orice decizie care recunoaște „căsătoria” între persoane de același sex, pe teritoriul României, ar fi o hotărâre greșită și periculoasă, deoarece contravine principiului ce permite statelor membre să definească căsătoria și familia.

2) De asemenea, solicităm dlui. Cioloș să efectueze o investigație a CCR, având în vedere că, în mod evident, aceasta este incapabilă de a înțelege natura de bază și intenția Codului Civil al României, ce a fost pus în aplicare de către instituții naționale, precum Parlament României.

Prin faptul că nu acționează pentru a proteja Codul Civil al României și prin „pasarea problemei” Curții Europeane, CCR se angajează într-o formă condamnabilă de activism judiciar.

Și, că veni vorba de activism…Știți cine este cel mai interesat de acest caz și de legalizarea „căsătoriei” între persoane de același sex, în general? Lobby-ul homosexual european!

Într-adevăr, prin reacția și acțiunile activiștilor homosexuali în Europa, este clar că acest caz ar putea avea un rezultat amplu, în detrimentul familiei naturale.

După decizia Curții Constituționale a României de a se spăla pe mâini, cerând intervenirea Curții Europene de Justiție, directoarea de promovare a ILGA Europe (filiala europeană a Asociației Internaționale a minorităților sexuale), Katrin Hugendubel, a declarat:

„Știm că acesta nu este sfârșitul drumului pentru Adrian și familia sa, dar ne apropiem foarte mult de ceea ce ar putea fi o zi memorabilă pentru ei.”

Este timpul să apărăm căsătoria între un bărbat și o femeie! Și, mai mult decât atât, este timpul de a atrage atenția asupra acestei acțiuni rușinoase realizate de CCR!

Datoria dlui. Dacian Cioloș, în calitate de Prim-ministru, este de a apăra binele comun al societății românești. Dacă acest lucru înseamnă abordarea Curții Constituționale a României și investigarea acesteia pentru incompetență, atunci așa să fie. Destul e destul!

Vă rugăm, prin urmare, să semnați această petiție cât mai curând, înainte să regretăm că nu am făcut nimic la timp: http://www.citizengo.org/en/fm/39278-tell-romanian-pm-and-courts-marriage-national-competenceeu-interference-same-sex-marriage.

Mulțumim!

 

Autor: Scott Schittl

Editor: Tatiana Sofia

22 responses to “Apel la Prim-ministrul Cioloș pentru investigarea CCR și protejarea urgentă a Familiei”

 1. […] petiție găzduită pe blogul românesc al platformei se intitulează „Apel la Prim-ministrul Cioloș pentru investigarea CCR și protejarea urgentă a Familiei”. Prezentăm un extras amplu din petiția publicată pe blogul românesc al […]

 2. Vlad Pavel spune:

  Sunt pentru protejarea Familiei, cea care nu Il exclude pe Dumnezeu! El a hotarat barbat + femeie si prin Harul sau pot veni si copiii in sanul familiei!
  Fiti binecavantati pentru initiativa!

 3. Lungu Traian spune:

  Da,sint de acord cu autoarea acestui articol,semnez

 4. Tavita Popescu spune:

  Subscriu total la cele mentionate in petitie si solicit luarea masurilor specificate in aceasta in regim de urgenta.

 5. Ardel Eudochia spune:

  Dorim protejarea familiei!

 6. barbos alin spune:

  Așadar, prin această petiție cerem următoarele două lucruri:

  1) În cazul unei hotărâri europene nefavorabile, solicităm dlui. Prim-ministru, Dacian Cioloș, protejarea căsătoriei între un bărbat și o femeie, având în vedere că orice decizie care recunoaște „căsătoria” între persoane de același sex, pe teritoriul României, ar fi o hotărâre greșită și periculoasă, deoarece contravine principiului ce permite statelor membre să definească căsătoria și familia.

  2) De asemenea, solicităm dlui. Cioloș să efectueze o investigație a CCR, având în vedere că, în mod evident, aceasta este incapabilă de a înțelege natura de bază și intenția Codului Civil al României, ce a fost pus în aplicare de către instituții naționale, precum Parlament României.

  Prin faptul că nu acționează pentru a proteja Codul Civil al României și prin „pasarea problemei” Curții Europeane, CCR se angajează într-o formă condamnabilă de activism judiciar.

  Și, că veni vorba de activism…Știți cine este cel mai interesat de acest caz și de legalizarea „căsătoriei” între persoane de același sex, în general? Lobby-ul homosexual european!

  Într-adevăr, prin reacția și acțiunile activiștilor homosexuali în Europa, este clar că acest caz ar putea avea un rezultat amplu, în detrimentul familiei naturale.

  După decizia Curții Constituționale a României de a se spăla pe mâini, cerând intervenirea Curții Europene de Justiție, directoarea de promovare a ILGA Europe (filiala europeană a Asociației Internaționale a minorităților sexuale), Katrin Hugendubel, a declarat:

  „Știm că acesta nu este sfârșitul drumului pentru Adrian și familia sa, dar ne apropiem foarte mult de ceea ce ar putea fi o zi memorabilă pentru ei.”

  Este timpul să apărăm căsătoria între un bărbat și o femeie! Și, mai mult decât atât, este timpul de a atrage atenția asupra acestei acțiuni rușinoase realizate de CCR!

  Datoria dlui. Dacian Cioloș, în calitate de Prim-ministru, este de a apăra binele comun al societății românești. Dacă acest lucru înseamnă abordarea Curții Constituționale a României și investigarea acesteia pentru incompetență, atunci așa să fie. Destul e destul!

 7. zamfira stanciu spune:

  Casatoria trebuie sa existe doar intre o femeie si un barbat ptr ca asa a creat insusi Dumnezeu barbatul si femeia.

 8. Bălănean spune:

  Doar Adevărul ne va face liberi.Fie ca Adevărul să triumfe!

 9. Bălănean spune:

  Fie ca cei ce trebuie să audă să ia hotărârea corectă.

 10. romanka spune:

  Fermitatea caracteristica omului integru trebuie sa si puna amprenta.
  Nu exista nicio alta solutie; decat respectarea drepturilor roamanilor:
  protectia familiei naturale, compusa dintr un barbat si o femeie, asa cuma lasat o Dumnezeu.
  Numai 3 milioane au semnat, pentru a stii vointa poporului trebuie organizat Reerendumul , asa este democratic.Vor ficel putin 80% pentru FAMILIA compusa din barbat /femeie.Alta casatorie nu EXISTA>
  Cei care imita, sunt pe dinafara.Daca nu le place viata naturala, de ce vor casatoria naturala? intrucat
  nu e posibil numai daca unul din cei doi, devine peste noapte femeie.

 11. Laszlo Maria spune:

  Subscriu!

 12. SULTANICA MIHAI spune:

  Trebuie sa luptam penru pastarea vaorilor crestine , a familiei traditionale asa cum lasat-o DUMNEZEU caci numai casatoria dintre un barbat si o femeie este casatoria adevarata din care se pot naste copiii.Numai aceasata casatorie poate perpetua specia umana.Homosexualii sa-si faca copii daca sunt in stare nu sa fure copiii altora.nu au decit sa-si traisaca viata cum doresc dar nu sa ne impuna noua sa acceptam si practicile lor si inca la nivel de lege ceea cre este o scarba inaintea lui DUMNEZEU.Nu consider normal ca majoritatea sa se supuna minoritatii caci aceasta categorie este o minoritate.Nu este admisibil ca se spuna raului bine si binelui rau asa cum vor acesti homosexuali.Mania lui DUMNEZEU se va abate asupra tarii daca se va legifera sodomia.DUMNEZEU exista cu adevarat indiferent ce cred unii sau altii si nu va lasa nepedespit acest pacat scirbos.Fiecare stat european trebuie sa decida singur asupra legilor si asupra definirii familiei adevarate.UE nu are dreptul sa ne impuna sa legiferam pacatul.Stim ca se fac presiuni mari pentru legiferarea sodomiei dar nu trebuiesa cedam.FIECARE TARA E LIBERA SA -SI DEA LEGI DUPA VOINTA POPORULUI SAU NU LEGI IMPUSE .

 13. mike spune:

  Sa infunde si puscaria cei de la ccr- pentru tradare si interpretare voit gresita a constiutiei Romaniei– Noi poporul decidem , nu elite straine sau cei vinduti pentru interese banesti– God bless Romania!!

 14. CRISTEA spune:

  ANR VOTAM !!!

 15. Ordean Rodica spune:

  Sustinem casatoria intre un barbat si o femeie , asa cum a definit-o Creatorul!

 16. […] Adresa blogului românesc al CitizenGO este accesibil aici, unde mai puteți semna petiția: Apel la Prim-ministrul Cioloș pentru investigarea CCR și protejarea urgentă a Familiei […]

 17. dumitrascu emil spune:

  sunt de acord cu petitia si rog sa nu vanda cei ce tau hotarari

 18. Maria Rosu spune:

  Sunt de acord cu petitia.
  Maria Rosu

 19. roza spune:

  nici nu ar trebui luata in discutie casatoria intre persoane de acelasi sex …

 20. roza spune:

  SUNT DE ACORD CU PETITIA

 21. Graur Teodor Vasile spune:

  Cu siguranță semnez fără să mai stau gânduri. Vreau să nu fie în zadar sacrificiile făcute de strămoșii noștri pentru a apăra moralitatea și credința neamului nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *